Télikert tervezése, gyártása, szerelése, terasz beépítése, kivitelezése.

Cégünk télikert gyártására és beépítésére szakosodott. A télikertek tervezésétől a kivitelezéséig gyakorlattal rendelkező szakemberek látják el a munkát. Kiváló hő és hangszigetelő német alapanyagból, kedvező áron készítjük el álmai télikertjét !

Télikert műanyagból, külső alumínium merevítéssel Budapesten a XX. Határ u. 83. sz. alatt !

Munkatársaink nagy tapasztalatokat szereztek télikertek építésében,

télikert készítésében, egyedi télikert gyártásában, teraszlefedésben, terasz beépítésében, szélfogó, előtető készítésében, télikert tervezésben, télikert kivitelezésben melyeket általában Roplasto profilrendszerből készítünk, komplett polikarbonát vagy üveg tetőrendszerrel jó ár-érték aránnyal.

terasz_erkely_muanyagbol.jpg

A télikert ára sok mindentől függ, ezért minden esetben egyedi kalkulációt igényel.

Terasz beépítése, lezárása, hőszigetelt üveggel: Terasz felmérése, tervezése, gyártása, szerelése, szigetelése az egyik fontos munkáink közé tartozik.

Közvetlenül a gyártótól rendelje meg a télikert, terasztervezés, kivitelezés, beszerelés munkáit!

Télikert-terasz készítés esetén a gyártóval érdemes kapcsolatot teremteni, mert a télikert-terasz építés folyamán nem okozhat áttételesen felmérési gondokat, mivel közvetlenül saját képzett szakembereink járnak el.

Télikert-terasz gyártása, beépítése német alapanyagokból történik, de gyártunk jó minőségű ablakokat, ajtókat is.

Forgalmazunk: árnyékolókat, szúnyoghálót, garázskaput, fa ablakokat.

Gyártunk és Szerelünk, kocsi beállókat, előtetőket

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk megtisztelő jelentkezését!

 

Mire kell építési engedélyt kérni ?

Általánosságban elmondható, hogy a lakóépület építése, bővítése, tartószerkezeteit is érintő átalakítása mindig építési engedély köteles. Bejelentési kötelesek a kisebb átalakítások és a melléképület építése. A télikert építése engedélyköteles, területe beleszámít a beépítettségbe. Minden esetben javasolt a területileg illetékes Önkormányzatnál érdeklődni. 

Magyarországon üzletkötőnkön keresztül elérhetőek vagyunk:

Kapcsolat: 06-20 3360- 643

Bemutatóterem: XX. Budapest, Határ u. 83. 

Email: partnerdoors@gmail.com

 

 

 

telikert_szlovakiaban.jpg

A lakótérbővítés ezen elemei nagyon látványossá teszik lakóházát vagy akár irodáját, munkahelyét, legyen az kis alapterületű vagy uszoda méretű. A téliket árajánlatát és építését minden egyes esetben egyedi tervezés előzi meg.

Télikert magyarországon

 

Télikert felhasználási szempontok: megnöveli az épületek funkcionális tereit, javítja az épület energia egyensúlyát, kivételes atmoszférájú télikertek kialakítása, az életszínvonal emeléséhez a mai korban már elválaszthatatlan az épületek kialakításában, tervezésében.

Télikertek tervezését, kivitelezését vállaljuk Magyarország minden megyéjében, városában: Balaton környékén, Győrben, Velencei tó környékén, Budapesten, Kőszegen, Debrecenben, Nyíregyházán.

 

Télikert rendszere elősegíti, az épületek kialakítását valamint segít további hasznos terek létrehozásában, melyek egész évben kihasználhatóak. A modern technológiának köszönhetően szinte minden elképzelés megvalósítható.

A nagyobb télikert beruházások, projektek többnyire alumínium konstrukciókra épülnek. A szerkezetek előnyei: könnyű és ellenálló, megteremti a tervezési szabadságot, valamint az óriási lehetőségeket teremt a tetőszerkezetek tervezésében, ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, így nem igényel különösebb kezelést.

Műanyag télikertek, alumínium külső merevítőkkel ellátva, tökéletes hőszigetelést biztosítva, solár üveggel ellátva a mai kor igényeit legtökéletesebben kielégíti.

 

Ezek a télikert szerkezetek már évek óta ismertek szerte a világon, és napjainkban törnek be a Magyarország piacára. Jelen vagyunk minden megyében, de időpontot egyeztetni kell télikert felmérésénél.

Télikertek árajánlat kérésénél fontos, hogy az elképzelések a tervezéssel összhangban legyenek, mert nagy eltérések lehetnek minőségben, kialakításban, nyitás módozatokban, stb, ezért árban is nagy eltérések lehetnek.

Az üveg szerkezetek legnépszerűbb felhasználási módja a télikertek, üvegezett verandák, fedett teraszok, lépcsőfeljárók, medence befedések stb.

Télikert kivitelezés

 

Terasz beépítése, ablak minőség a gyártótól

Teraszbeépítés, előtető, télikert.

Szeretné bővíthetné hasznosan lakóterét?

A meglévő teraszának kihasználása csak a nyári időszakra vonatkozik.

Amennyiben egész évben szeretné kihasználni a terasza nyújtotta lehetőségeket, bátran forduljon hozzánk, és keressen elérhetőségeinken: www.partner-garden.com

A nyitásmódok nagyon változatosak lehetnek a télikertben.

 A hőszigetelt általunk gyártott télikert nyitásmódozatai: harmonika ajtók, toló, toló-bukó erkélyajtó, vagy bejárati ajtó nagy nyitástávolságokkal tudjuk elkészíteni. Akár 6 méter nyithatóság is lehetséges. Természetesen a hagyományos nyitásmódok is számításba jöhet a télikert kivitelezésnél ami olcsóbb. Pl: egy és kétszárnyú ablak, bejárati ajtó egy és kétszárnyú, erkélyajtó. stb.

Gyártunk télikertet Ausztriában, Németországban, Szlovákiában. A minőségi gyártást, és beszerelést kötelezően fel kell vállalnunk, még akkor is ha a termékeink a rossz minőséghez viszonyítva drágábbak. Ár-érték arányban viszont jelentősen olcsóbbak vagyunk a konkurenciához képest.

Minőségi külföldi német partnertől kapott alapanyag, mint a ROPLASTO, és az Aliplast valamint megbízható szakembereinkkel, jó minőséggel, szakszerű, munkával, kínáljuk a szolgáltatásainkat is.


 A gyártott termékeinkre 10 év minőség biztosítás vállal a PARTNER-DOORS Kft. A felméréstől a tervezésig az ön elképzeléseivel együtt gyártjuk le a télikertet, építjük be a teraszát.

 

 A teraszának beépítéséhez is nagyon fontos a nyílászárók kiválasztása.

A télikert, teraszbeépítés esetében is, nagyon fontos a nyitásmódok kiválasztása. Mi kifejezetten hőszigetelt nyílászáró elemeket építünk a télikertekbe. Egy rétegű plekszit, üveg, polikarbonát beszerelését sok esetben nem is vállaljuk el.

A hőszigeteletlen elemek beépítésével nem sokkal lesz olcsóbb a teraszának beépítése. 

Ha Ön most akar télikertet, teraszbeépítést készíteni, ez az álma egyszerűen megvalósítható. Általunk gyártott nyilászárók nagyon jó minőségűek, hőszigetelő értékeik kiválóak. Nagy gyakorlattal rendelkező télikert, nyílászáró gyártó és beépítő szakembereink állnak akár az Ön rendelkezésére, szakmai, elméleti és beépítési tanácsadással, kivitelezéssel.


 Ha további kérdései vannak a télikert, teraszbeépítés, előtető, pincebevilágító, kivitelezésével kapcsolatban, keressen fel minket bemutatótermünkben, vagy érdeklődjön e-mailen, telefonon!

Energiatakarékos télikertjeink jó minőségi alapanyagból készülnek

A télikert szigetelési értéke, statikája nagymértékben eltérhet, ami az árat is befolyásolja.

Terasz télikert beépítéshez, válasszon jobb minőséget, mert az megtérűl.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 25
Heti: 74
Havi: 474
Össz.: 122 004

Látogatottság növelés
Oldal: Télikert műanyagból, alumínium merevítővel
Télikert tervezése, gyártása, szerelése, terasz beépítése, kivitelezése. - © 2008 - 2018 - partner-doors.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »